« »
Wie zijn wij?
Hoe maak je een leuk ontwerp voor een verslag of een nieuwe business logo? Hoe kan ik een mooie en professionele website maken? Hoe kan ik een grotere doelgroep bereiken via online media? Hoe kan ik goede presentaties en documenten maken of met de computer je administratie en financiën bijhouden?

Bij SOEC kan je dat allemaal leren. SOEC is de Online Education Center die denkers transformeert tot makers door middel van het geven van trainingen in technologie en design. We willen ondernemen, zelf iets ontwerpen of beter gebruik maken van computer programma’s, maar vaak ontbreekt het ons aan de juiste kennis om het te kunnen doen.

Dat hoeft niet meer! Kies de training die voor jou van toepassing is en ervaar zelf hoe handig het is om beter overweg te kunnen met technologie en design.
Trainingen
Klaar om je stempel te drukken op de wereld?

Bij SOEC hebben we trainingen op basis van real-time vraag van de werkgever. Of je kiest voor een full-time training of een korte training, wij zorgen ervoor dat je altijd geïnspireerd blijft, en voorbereid bent voor de volgende stap in je carrière. Met SOEC, zal je vergeten dat je in een klaslokaal bent.


Adobe Illustrator Adobe Photoshop Web Development
Rheyna Wijsman Motivational Speaker "Let positivity be your engine!"
Rumi Knoppel Inner Technician "Understanding the game means knowing how to embrace the pain"
Partners
SOEC is opgericht om door creativiteit en innovatie jongeren te motiveren om van alle mogelijkheden die het leven biedt, de juiste aan te grijpen.
Blijf op de hoogte van de volgende trainingen, workshops en evenementen. Geef je nu op voor onze nieuwsbrief Registreer Error